Prodat Jednopokojový, Dubai Marina, Dubai, Spojené Arabské Emiráty, Sparkle Towers, Dubai Marina

Prodat - Cod. 38017

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 78.87 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 14

1 ložnicový byt je k dispozici k prodeji ve Sparkle Towers - Dubai Marina.

BUA: 849 sq.ft.
Marina a výhled na bazén.

Cena: 1 348 511 AED.
Plán platby: 40% do předání v 2. čtvrtletí roku 2019, 60% v 1,5 ročních splátkách.

Ať už je to panoramatický výhled na vodu nebo exkluzivní životní prostředí Sparkle Towers, máte zaručenou zkušenost na rozdíl od jiných. Ve Sparkle Towers jsme hrdí na to, že vám poskytneme životní styl, který si zasloužíte; životní styl bít z srdce dubajského přístavu, jednoho z konkrétních divů Dubaje.
Ruch Marina Walk, 7 kilometrů pěší promenády s řadou restaurací a možností zábavy, je přímo přístupný.
Krásné písečné pláže Jumeirah Beach Residence jsou vzdálené pouhých 5 minut chůze od věže, takže každý den na pláž. Báječná JBR Walk je prakticky ve dvorku, jen dvě minuty chůze od věží.
Hotel Ibn Battuta Mall, Burj Al Arab a Madinat Jumeirah jsou vzdáleny deset minut jízdy od hlavních atrakcí, jako jsou nákupní střediska Emirates a zajišťuje splnění veškerého životního stylu, nakupování a každodenních potřeb. Pro nakupování blíže domů, Marina Mall je jen dvě minuty jízdy.
Za dny, kdy budete chtít sedět a objevovat město, metro Dubaj, které je snadno dostupné přes tramvaj Marina, je životaschopnou možností dopravy.
Hotel Sparkle Towers je vzdálen pouhých 30 minut od mezinárodního letiště v Dubaji a 15 minut od mezinárodního letiště Al Maktoum. Nachází se uprostřed bouřlivého vzrušení Dubaje.
Dvě věže jsou Ground + 29 a Ground + 14 spojené s pódiem Ground + 4 a třemi parkovacími místy v suterénu, takže vaše volba pohledu a perspektivní velkolepost na každé úrovni. Kromě toho několik maloobchodních prostor, které stojí před nábřeží a hlavní silnice, nabídne výběr maloobchodních prodejen, které slouží obyvatelům Sparkle Towers.
Od okamžiku, kdy vstoupíte do luxusní haly, s třpytivými světly a úchvatnou extravagací, okamžitě víte, že u Sparkle Towers zajistíme, že ozvěna elegance je v každém rohu a dokonalejším dotykem.
Skleněné obložené okenní tabule, okna s dvojitým zasklením a šumivé vnější světla dělají pohled stejně příjemný po obou stranách okna.
Stylové koupelny, vybavené nejmodernějšími evropskými značkovými sanitárními výrobky a svítidly, potvrzují, že zdokonalování nemá žádný konec. Každá ložnice je vybavena vlastní koupelnou, která vyhovuje vašim potřebám.
Najděte svou vášeň na žulových deskách a nejmodernější a značkové vestavěné nerezové spotřebiče v útulné, ale rozlehlé kuchyni, srdci každého domova.
Protože víme, že luxusní bydlení přichází se standardem oblékání, které zapůsobilo, máme vestavěnou každou ložnici tak, aby obsahovala vestavěnou skříňku, která zahrnuje váš široký smysl pro módu. U Sparkle Towers je místo pro každého s každou jednotkou se dvěma a třemi ložnicemi, které přicházejí se speciálně navrženou chůvou.
S fitness centrami a bazény s řízenou teplotou, jste jen cvičení od klidného stimulanta. Nechte své bezpečné útočiště stát nádherou luxusní sauny, jacuzzi a lázní. Ženy si mohou vychutnat soukromí jednotlivých zařízení.
Bezpečnost není nikdy otázkou, kterou byste se měli zeptat, protože věž je vybavena CCTV bezpečnostními kamerami, které monitorují každý centimetr věží, což může způsobit bezpečnostní obavy. K dalšímu zvýšení bezpečnosti je k dispozici 24 hodinový bezpečnostní stráž a pohotovost.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB